NERETVANSKE

PRIJAM KOD NAČELNIKA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE

Dana 2. veljače 2018. g. načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, g. Ivan Pavličević primio je izaslanstvo IPA Sekcije Hrvatske koju je predvodio g. Darko Minković, dopredsjednik Sekcije i predsjednik Regionalnog kluba IPA Zagreb, sa suradnicima, gđom. Senkom Staroveškim, zamjenicom glavnog tajnika Sekcije, g. Vlahom Lujo, izaslanikom Sekcije u Međunarodnom izvršnom odboru IPA, te g. Perom Matićem, predsjednikom Regionalnog kluba IPA Dubrovnik.

Dopredsjednik Darko Minković je u ime Sekcije zahvalio načelnik PU na prijamu i iskazanoj podrsci u budućim aktivnostima Međunarodne policijske udruge - IPA koja se očituju nizom događaja od posebnog značaja, među kojima prvo mjesto zasigurno zauzima Svjetski kongres IPA koji će se održati u Dubrovniku na kojemu će sudjelovati više stotina sudionika, međunarodnog izvršnog odbora te izaslanika i članova iz 70 zemalja svijeta. Pripreme za ovaj veliki skup već su u tijeku, a planiran je za dvije godine. Pored navedenog je i domaćinstvo Međunarodnog okupljanja IPA mladosti 2019, skup na kojemu će se okupiti brojna djeca, članova Međunarodne policijske udruge iz ciljeloga svijeta, na četrnaestodnevnom putovanju Lijepom Našom koje će započeti iz Dubrovnika i završiti u Zagrebu. Neizostavno je spomenuti i već tradicionalne IPA Dubrovnik međunarodne tjedne prijateljstva koji će okupiti brojne članove IPA, aktivne i umirovljene policijske službenike iz cijeloga svijeta. Čini nam zadovoljstvo kako i ove godine taj događaj plijeni veliku pozornost tako da smo bili prisiljeni već četiri mjeseca prije početka obustaviti booking.

Na kraju, izaslanstvo je poželjelo načelniku PU uspjeh u radu i iskazalo kako će Međunarodna policijska udruga IPA svojim radom i aktivnostima nastojati doprinijeti unapređenju policijske struke i poboljšanju društvenog statusa aktivnih i umirovljenih policijskih službenika na području Županije dubrovačko-neretvanske.

RK IPA Dubrovnik

Connect with us

Tko je online

We have 4 guests and no members online

Prijavite Se

Kontakt info

IPA Dubrovnik
Dr. Ante Starčevića 13
20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

+385 91 246 8466

ipa@ipa-dubrovnik.hr

Google Translate

Prijavite se na newsletter:

JoomShaper
View My Stats