IPA PROMETNA BOJANKA U OŠ MLJET

Dana 2. veljače 2017. godine policijska službenica za prometnu preventivu Policijske postaje Ston, Ana Obradović i predstavnik Regionalnog kluba IPA Dubrovnik, Astrit Stermasi, obavili su edukaciju učenika nižih razreda OŠ "Mljet" u Babinom Polju. Tom prilikom 24 djece od 1. do 4. razreda odslušala je predavanje na temu: "Sigurno sudjelovanje djece u cestovnom prometu" s naglaskom na kretanje pješaka, prijevoz djece vozilima, upravljanje biciklima, i dr.
 
Predavanju je bila nazočna i ravnateljica OŠ "Mljet", Marijana Matković, koja se također aktivno uključila u ovu aktivnost usmjerenu na upoznavanje djece s pravilima ponašanja u cestovnom prometu, a sve u cilju preventivnog djelovanja prema mladim populacijama našeg društva koja mogu biti izloženeni svakodnevnim opasnostima sudjelovanja u cestovnom prometu. 
 
Predstavnik Regionalnog  klupa IPA Dubrovnik, Astrit Stermasi, svakom učeniku uručio je edukativnu bojanku pod nazivom: "Prometna bojanka za  djecu", a koja je privukla pažnje djece, ne samo s mogunošću aktivne participacije u kreativnoj mašti bojanja, već i s važnim porukama o načinu ponašanja u prometu koje su sadržane na svakoj stranici bojanke.
 
RK IPA Dubrovnik

Connect with us

Tko je online

We have 6 guests and no members online

Prijavite Se

Kontakt info

IPA Dubrovnik
Dr. Ante Starčevića 13
20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

+385 20 443 016 
+385 20 444 710

dubrovnik@ipa.hr

Google Translate

Prijavite se na newsletter:

JoomShaper
View My Stats