IPA PROMETNA BOJANKA U OŠ MLJET

Dana 2. veljače 2017. godine policijska službenica za prometnu preventivu Policijske postaje Ston, Ana Obradović i predstavnik Regionalnog kluba IPA Dubrovnik, Astrit Stermasi, obavili su edukaciju učenika nižih razreda OŠ "Mljet" u Babinom Polju. Tom prilikom 24 djece od 1. do 4. razreda odslušala je predavanje na temu: "Sigurno sudjelovanje djece u cestovnom prometu" s naglaskom na kretanje pješaka, prijevoz djece vozilima, upravljanje biciklima, i dr.
 
Predavanju je bila nazočna i ravnateljica OŠ "Mljet", Marijana Matković, koja se također aktivno uključila u ovu aktivnost usmjerenu na upoznavanje djece s pravilima ponašanja u cestovnom prometu, a sve u cilju preventivnog djelovanja prema mladim populacijama našeg društva koja mogu biti izloženeni svakodnevnim opasnostima sudjelovanja u cestovnom prometu. 
 
Predstavnik Regionalnog  klupa IPA Dubrovnik, Astrit Stermasi, svakom učeniku uručio je edukativnu bojanku pod nazivom: "Prometna bojanka za  djecu", a koja je privukla pažnje djece, ne samo s mogunošću aktivne participacije u kreativnoj mašti bojanja, već i s važnim porukama o načinu ponašanja u prometu koje su sadržane na svakoj stranici bojanke.
 
RK IPA Dubrovnik

Connect with us

Tko je online

We have 28 guests and no members online

Prijavite Se

Kontakt info

IPA Dubrovnik
Dr. Ante Starčevića 13
20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

+385 91 246 8466 (Viber)

dubrovnik@ipa.hr

Google Translate

Prijavite se na newsletter:

JoomShaper
View My Stats