JADRANSKA KONFERENCIJA U SLANOME

I. IPA BALKANSKO-JADRANSKA KONFERENCIJA U SLANOME

Poštovana gospodo, dragi prijatelji!

IPA Sekcija Hrvatske i IPA Sekcija Slovenije, već devet godina zaredom održavaju tradicionalni dvodnevni susret svojih Upravnih odbora. Na tim susretima razmatramo aktivnosti nacionalnih sekcija, a prvenstveno IPA klubova obiju Sekcija i donosimo odluke na poboljšanju tih aktivnosti.

Zajednički smo se složili da je takav model iznimno vrijedan i da bi ga proširili na teritorijalno bliske IPA Sekcije na području Balkana i Jadranskog mora sa mogućim nazivom „IPA Balkansko-Jadranska konferencija. O Našoj ideji smo upoznali međunarodnog predsjednika IPA i generalnog tajnika kao i druge članove IEB-a na susretima u Opatiji, Podgorici i drugdje, 2014. godine.

Cilj konferencije su isključivo promicanje i poboljšanje kvantitete i kvalitete suradnje između nacionalnih sekcija, članica konferencije i njihovih klubova, te oblici zajedničkih aktivnosti na strukovnom, športskom, kulturnom i svim drugim oblicima suradnje.

Poziv je upućen s ciljem da se jednom godišnje ubudućnosti sastanu vodstva sekcija, razmotre i analiziraju moguće oblike suradnje, utemelje zajedničke projekte, razmijene iskustva prezentirajući najaktualnije sigurnosne teme i druge oblike suradnje prema odlukama konferencije.

Konferencija sa prejudiciranim imenom „Balkansko-Jadranska“ neisključuje sudjelovanje u bilo kojoj od konferencija koje već imaju lijepu tradiciju, posebno konferencija Sekcija IPA Mediteranskih zemalja, konferencija IPA Sekcija Srednje i Istne Europe, vželimo pridodati dodanu vrijednost IPA u regiji.

IPA Sekcija Hrvatska

 

Published in Događanja

Connect with us

Tko je online

We have 37 guests and no members online

Prijavite Se

Kontakt info

IPA Dubrovnik
Dr. Ante Starčevića 13
20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

+385 20 443 016 
+385 20 444 710

dubrovnik@ipa.hr

Google Translate

Prijavite se na newsletter:

JoomShaper
View My Stats